Hindistan Vizesi

HİNDİSTAN TURİSTİK VİZESİ

Hindistan turistik vizesi, gerekli evraklar tamamlandıktan sonra, başvuru günü alınabilen bir vizedir. Diplomatik pasaport sahibi olmayan tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, bu ülkeye seyahatleri öncesi vize almak zorundadırlar. Vize başvurusu resmi web sitesi üzerinden online olarak yapılmakta ve randevu alınarak gerçekleştirilmektedir. Vize Başvuru Formu, İngilizce olarak doldurulması durumunda dikkate alınmaktadır.

Hindistan vizesi başvurusunda bulunacak kişiler bu işlemlerini bireysel olarak da takip edebilirler. Ancak başvuru esnasında yaşanacak bir aksaklık sebebiyle yeniden başvuru yapmanız gerekeceği için bu işlemi bir başvuru merkezi aracılığıyla yapmak da akıllıca bir çözümdür. Vize Ankara başvuru merkezi size Hindistan turistik vizesi konusunda yardımcı olma yetkisine sahip bir acentedir. Başvurunuz için gerekli olan online başvuru formunu doldurtmak ve gerekli diğer belgeler konusunda bilgi almak için, merkezimizin vize danışmanları ile iletişim kurabilirsiniz.

Vize çıkma süresi her ne kadar kısa olsa da, randevu alma sürecinde yaşanacak bir gecikmeden olumsuz etkilenmemek için seyahat planınızdan en az bir hafta önce başvuru yapmanız tavsiye edilir.

HİNDİSTAN AİLE ARKADAŞ ZİYARETİ VİZESİ

Hindistan’da bulunan akrabaların veya tanıdık kişilerin ziyaret edilebilmesi için alınması gereken Hindistan vizesidir. Ziyaret vizesine başvurabilmek için Hindistan bulunan şahıstan davet mektubu alınması gerekmektedir. Bu davet mektubu olmadan ziyaretçi vizesine başvuramazsınız. Davet mektubu tek başına yeterli değildir. Akraba ziyareti için vize talebinde bulunuluyorsa, akrabalık ilişkisinin noter tasdiki ile teyit edilmesi gerekir. Hindistan’da çalışan yahut öğrenim gören bir arkadaş ziyaret edilecekse, davet edenin Hindistan’da ki şirketinden veya okuduğu kurumdan istihdam veya öğrenim belgesinin alınması zorunludur.

Hindistan aile/arkadaş ziyareti vizesi, en fazla 180 gün geçerli olan bir vizedir. Daha sonra Hindistan’da iken uzatılması mümkündür. Hindistan ziyaretçi vizesi başvurunuzu Vize Ankara başvuru merkezi aracılığıyla yapabilir veya şahsi olarak Hindistan Konsolosluğundan yapabilirsiniz. Başvuru merkezimiz, başvuru için gerekli diğer evrakın hazırlanması konusunda size yardımcı olacak ve vizenizi kısa sürede almanızı sağlayacaktır.

HİNDİSTAN TİCARİ VİZESİ

Ticari vize başvurusunda bulunmak istiyorsanız, işinizle ilgili belgeleri başvuru dosyanıza eklemelisiniz. Ticari vize başvurusunda lazım olan ilk evrak davetiyedir. Davetiye, firmanın antetli kağıdına yazılmalı ve Hindistan’a gidecek kişinin adı, soyadı, doğum tarihi ve pasaport bilgilerini içermelidir. Ayrıca seyahat planının detayları ve masrafları kimin karşılayacağı bilgisi bulunmalıdır. Hindistan’daki kuruluş belgeleri (Registration Certificate) de başvuru evrakına eklenmelidir.

Vize başvurusu online olarak İngilizce yapılmaktadır.  Vize Ankara, başvuru formunun doldurulmasında ve ticari vize başvurusu için gerekli diğer belgeler konusunda size yardımcı olabilecek bir başvuru merkezidir. Şirketimizin vize danışmanları ile irtibata geçerek sorunsuz bir vize alma süreci yaşayabilirsiniz.

Ticari vize süresi çok girişle olmak şartıyla altı aydır.

HİNDİSTAN MEDİKAL VE SAĞLIK VİZESİ

Hindistan’a tedavi olmak için gideceklere verilen vizedir. Seçilmiş olan yaklaşık 150 ülke vatandaşları, akredite olmuş hastanelerden alınacak reçetelerle medikal vize için online başvuru gönderebileceklerdir. Başvuranların biometrik bilgileri ülkeye varışlarında alınacaktır. Medikal vize ülkeye girişten itibaren 30 gün geçerlidir.

Süreç hakkında detaylı bilgi almak için Vize Ankara başvuru merkezi danışmanlarıyla irtibat kurabilirsiniz. Gerekli iletişim bilgileri bu sayfanın altında paylaşılmaktadır.

HİNDİSTAN MEDİKAL VE SAĞLIK VİZESİ

Hindistan’a tedavi olmak için gideceklere verilen vizedir. Seçilmiş olan yaklaşık 150 ülke vatandaşları, akredite olmuş hastanelerden alınacak reçetelerle medikal vize için online başvuru gönderebileceklerdir. Başvuranların biometrik bilgileri ülkeye varışlarında alınacaktır. Medikal vize ülkeye girişten itibaren 30 gün geçerlidir.

Süreç hakkında detaylı bilgi almak için Vize Ankara başvuru merkezi danışmanlarıyla irtibat kurabilirsiniz. Gerekli iletişim bilgileri bu sayfanın altında paylaşılmaktadır.

  • Pasaport (en az 6 ay geçerliliği olmalıdır, var ise eski pasaportlar),

 

  • 2 adet Biyometrik fotoğraf,

 

  • Son 3 aylık hesap hareketlerini gösteren, içerisinde minimum 4000TL bulunan bankadan imzalı kaşeli, güncel hesap dökümü (maksimum bir hafta önce alınmış olmalıdır),

 

  • İkametgah

 

 

 

    • Pasaport (en az 6 ay geçerliliği olmalıdır, var ise eski pasaportlar),

     

    • Davetiye

     

    • Davet Gönderen Firmanın son 3 yıllık Vergi Beyannamesi ve Faaliyet Belgesi, Davet Gönderen kişinin kimlik fotokopisi

     

     

    • 2 adet Biyometrik fotoğraf,

     

    • Son 3 aylık hesap hareketlerini gösteren, içerisinde minimum 4000TL bulunan bankadan imzalı kaşeli, güncel hesap dökümü (maksimum bir hafta önce alınmış olmalıdır),

     

    • Şirket antetli kağıdına imzalı kaşeli vize talep dilekçesi, (Veya görevlendirme yazısı)
    • Çalışan ise son 3 aylık maaş bordrosu, sgk işe giriş bildirgesi, sgk hizmet dökümü

     

     

    • Detaylı Bağ-Kur dökümü,

     

    • Vergi Levhası fotokopisi,

     

    • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi,

     

    • İmza Sirküleri fotokopisi,

     

    • Oda Sicil Kayıt Sureti –ASLI-,

     

    • Faaliyet Belgesi – ASLI-,

     

BİZE YAZIN

Yükleniyor
© Copyright 2019 Vize Ankara | Tüm hakları saklıdır.
WhatsApp chat