Slovenya Kayak Merkezlerine ve Turlarına İlgi Artıyor

Slovenya Kayak Turlarına İlgi Artıyor!

 

Kış aylarının gelmesi ile beraber kayak yapmak isteyenler son yılların gözde kış tatili merkezlerinden Slovenya’daki kayak turlarına ilgi gösteriyor.

 

Muhteşem manzarası ile ünlü Slovenya üzerinde kayak yapmak için hemen biletinizi alabilirsiniz. Kışın bu zamanlarında kayak turlarına katılarak geçirmeyi düşünenlerin akın ettiği Slovenya kayak turları gittikçe popüler olmaya devam ediyor.

 

Avrupa’ da yer alan kayak merkezlerinden tamamen sıkıldıysanız ya da yeni bir kayak bölgesi arıyorsanız Slovenya’da kayak yapabilirsiniz. Dünyaca ünlü kayak merkezlerinin yer aldığı Avusturya ya da İtalya ile kıyaslandığı zaman daha küçük boyutlarda olan Slovenya’daki kış merkezleri çok daha uygun fiyatlara tatil yapmanıza yardımcı oluyor.

 

Eşsiz manzarası ile ünlü Krvavec ve Kanin kayak merkezleri uygun fiyata mükemmel bir kayak deneyimi sunuyor. Kranjska Goraise üzerinde profesyoeneller için dik alanlar, yeni başlayanlar için hafif eğimli bölgelerde yer alıyor

 

Yeni Kayak Merkezi Kranjska Gora

 

Slovenya’nın en popüler bölgeleri arasında bulunan Kranjska Gora Kayak Merkezi kışın en hareketli geçtiği merkezlerin bir tanesi olarak yer alıyor. Muhteşem dağ manzarası eşliğinde kayak severleri büyülemeye devam eden Slovenya Kranjska Gora, her mevsim açık olup tatilcilerin konaklamaları için hotel ve dağ evlerini içerisinde bulunduruyor. Slovenya’nın doğusunda bulunan Maribor ve Rogla da unutulmaması gereken kayak merkezlerinden bir tanesidir. Tatilinizi sakin bir yer de geçirmek isterseniz Bovec ve Bohinj’e gidebilirsiniz. Bohinj, Vogel kayak merkezi çocuklar için çok güzel ve küçük bir piste sahiptir.

 

© Copyright 2021 Vize Ankara | Tüm hakları saklıdır.
WhatsApp chat