Nijerya Vizesi

NİJERYA TURİSTİK VİZESİ

Nijerya’ya seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları seyahatleri öncesi mutlaka vize almalıdırlar. Sadece diplomatik pasaport sahipleri vizeden muaftır. Nijerya vizesi almak için tek yetkili temsilcilik Nijerya Büyükelçiliği konsolosluk şubesidir. Vizenizi şahsen başvurarak veya yetkilendirilmiş başvuru merkezleri aracılığıyla alabilirsiniz. Başvuru merkezini tercih ederseniz Ankara’ya gelmenize gerek kalmadan bu işlem sizin adınıza takip edilebilir. Vize Ankara bu konuda size yardımcı olabilecek vize takip merkezlerindendir. Ayrıntılı bilgi için vize danışmanlarımızla irtibat kurabilirsiniz.

Nijerya turistik vizesi bu ülkeye gezmek amacıyla gidenlere verilen bir vizedir. Çalışma veya ticari faaliyette bulunma hakkı vermez. İstenen belgeleri tamamlayan başvuru sahibine 7-10 işgünü içerisinde vize verilmektedir.  Hızlı vize uygulaması da bulunmaktadır. Ek ücret ödeyerek 1-2 günde de vize alınabilmektedir.

NİJERYA ZİYARETÇİ VİZESİ

Nijerya konsolosluğunun özel bir aile, arkadaş, akraba ziyareti vize kategorisi bulunmamaktadır. Bu amaçla seyahat edecek kişiler turistik vizeye başvurmalıdırlar.

NİJERYA TİCARİ VİZESİ

Nijerya’da ticari faaliyet yapacak kimselerin Nijerya ticari vizesine başvurması gerekir.  Vize ilk başvuruda tek girişli olarak, daha sonraki başvurularda ise altı aya kadar çok girişli olarak verilebilmektedir. Vize başvurusunda meslek ayrımı yoktur. Şirket sahipleri ile işçiler arasında hazırlanması gereken belgeler bakımından bir fark yoktur.

Başvuru için; en az 6 ay geçerliliği olan bir pasaport, iki adet fotoğraf,  şirketin antetli kâğıdına Nijerya Büyükelçiliği’ne hitaben yazılmış dilekçe, faaliyet belgesi fotokopisi, vergi levhası fotokopisi, imza sirküleri fotokopisi,  ticaret sicil gazetesi fotokopileri başvuru sahiplerinden istenmektedir.

Nijerya’dan gelecek dört tane evrakın başvuru dosyasına konması çok önemlidir. Nijerya’daki firmadan gönderilmiş davetiye, firmanın kuruluş şartnamesi, son 3 yıllık vergi beyannamesi fotokopisi,  firma yetkilisinin pasaport  fotokopisi istenmektedir. Vergi beyannamesi üzerinde “Nijerya Federal Cumhuriyeti” ibaresi yazmasına dikkat edilmelidir.

Vize Ankara başvuru merkezi Ankara’ya gelmenize gerek kalmadan sizin adınıza başvurunuzu takip edebilecek yeterliliğe sahip bir firmadır. Vize başvurunuzu hem zahmetsiz hem de eksiksiz yapmak istiyorsanız vize danışmanlarımızla irtibata geçebilirsiniz.

NİJERYA TİCARİ VİZESİ

Nijerya’da ticari faaliyet yapacak kimselerin Nijerya ticari vizesine başvurması gerekir.  Vize ilk başvuruda tek girişli olarak, daha sonraki başvurularda ise altı aya kadar çok girişli olarak verilebilmektedir. Vize başvurusunda meslek ayrımı yoktur. Şirket sahipleri ile işçiler arasında hazırlanması gereken belgeler bakımından bir fark yoktur.

Başvuru için; en az 6 ay geçerliliği olan bir pasaport, iki adet fotoğraf,  şirketin antetli kâğıdına Nijerya Büyükelçiliği’ne hitaben yazılmış dilekçe, faaliyet belgesi fotokopisi, vergi levhası fotokopisi, imza sirküleri fotokopisi,  ticaret sicil gazetesi fotokopileri başvuru sahiplerinden istenmektedir.

Nijerya’dan gelecek dört tane evrakın başvuru dosyasına konması çok önemlidir. Nijerya’daki firmadan gönderilmiş davetiye, firmanın kuruluş şartnamesi, son 3 yıllık vergi beyannamesi fotokopisi,  firma yetkilisinin pasaport  fotokopisi istenmektedir. Vergi beyannamesi üzerinde “Nijerya Federal Cumhuriyeti” ibaresi yazmasına dikkat edilmelidir.

Vize Ankara başvuru merkezi Ankara’ya gelmenize gerek kalmadan sizin adınıza başvurunuzu takip edebilecek yeterliliğe sahip bir firmadır. Vize başvurunuzu hem zahmetsiz hem de eksiksiz yapmak istiyorsanız vize danışmanlarımızla irtibata geçebilirsiniz.

  • Pasaport (en az 6 ay geçerliliği olmalıdır, var ise eski pasaportlar),

 

  • Davetiye (mail yolu ile olabilir)

 

  • Davet Gönderen Firmanın son 3 yıllık Vergi Beyannamesi ve Faaliyet Belgesi (mail yolu ile olabilir)

 

 

  • 2 adet Biyometrik fotoğraf,

 

  • Son 3 aylık hesap hareketlerini gösteren, içerisinde minimum 4000TL bulunan bankadan imzalı kaşeli, güncel hesap dökümü (maksimum bir hafta önce alınmış olmalıdır),

 

  • Şirket antetli kağıdına imzalı kaşeli vize talep dilekçesi, (Veya görevlendirme yazısı)

 

  • Var ise tapu-ruhsat fotokopileri,

 

  • Detaylı Bağ-Kur dökümü,

 

  • Vergi Levhası fotokopisi,

 

  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi,

 

  • İmza Sirküleri fotokopisi,

 

  • Oda Sicil Kayıt Sureti –ASLI-,

 

  • Faaliyet Belgesi – ASLI-,

BİZE YAZIN

Yükleniyor
© Copyright 2019 Vize Ankara | Tüm hakları saklıdır.
WhatsApp chat